Лукс

Alpha One смартфон от Lamborghini

By  | 

След почти две години затишие, Тонино Ламборгини се завръща на пазара на свръхлуксозните смартфони, като създава ALPHA ONE.

Последните години са пазарът на луксозни телефони е нестабилен, тъй като продажбите постоянно са свидетели на рязък спад. Но Lamborghini не е сред потърпевшите…

През 2015 г. Тонино Ламборгини стартира 88 Tauri и Antares – два изключително сходни Android смартфона. Новата алтернативна версия ALPHA ONE  има по-елегантен и луксозен вид.


За панела на телефона е използван същият течен метал “по-силен от титана”, използван в супер колите на марката, което го прави изключително издръжлив. Гърбът е покрит с красива италианска кожа, ръчно изработена и облицована със златисти шевове. Операционната система е Android 7.0 Nougat.

ALPHA ONE  разполага още с 5.5-инчов QHD екран, 4 GB RAM, 64 GB разширяема памет, голяма 3 250 mAh батерия и Qualcomm Snapdragon 820.

Засега смартфонът е достъпен само в Русия за 119 000 рубли (около 2100 долара), но скоро ще бъде пуснат и в Обединеното кралство, Южна Корея, Китай и ОАЕ.

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply