Новини

България и Франция с приз за най-добри модели в света (Видео)

By  | 

Родният модел Борислав Михов е първи в света 

Международната модна надпревара – Top interantional model of the world 2017, с лицензиант Робърт Казан, излъчи своите победители, информират от ПРофайл.
В продължение на седмица в модерния и комфортен Majestic beach hotel Слънчев бряг, модели от над 30 страни тренираха, спортуваха и се подготвяха в 5 звезден лукс за големия финал.
Големият победител в престижното модно съревнование е българският представител Борислав Михов. Боби е автомобилен инжинер, на 25 години, втори подгласник на Мистър България 2016. Родом е от Варна и свободното си време запълва с различни спортни активности. Предстои му нов тв проект в ролята на екесперт и тв водещ.
В усилена надпревара с модели от Ливан, Франция, Пуерто Рико, Швейцария, Холандия, Монтенегро, Мадагаксар, Миамар, Виетнам и други, Борислав се открои с перфектни мерки, перфектно тяло, визия, приятелски настроен, с отлична походка и чар.
От моделите жени на първото почетно място застана французойката Софи Принтепс. Тя се занимава от 2 години с мода в Милано, Барселона и Париж.  В момента изучава дистанционно  диетология.
Подгласници станаха Стиляна Станева – Мис България и Мистър Ливан – Гейтън Осман от Бейрут.
Стиляна блесна в невероятен тоалет на Стоян Радичев и уникална народна носия от дизайнерката Мариета Славчева. Красивата българка е родом от Стара Загора и само преди година стана трета в конкурса Мис България на Ирина Папазова.
В оценяващата роля влязоха – Робърт Казан, Атанас Лазаров – международен директор на Top interantional model ot the world, Димитър Иванов- собственик на Biad premium club, Мария Георгиева – MVision, Бояна Бояджиева – информацонна агенция Дарцнюз, Давит Гарибян от Армения ТВ и Али Алиев – модел и моден фотограф.
Победителят от Екс Фактор Стивън Ачикор пък с глас и вдъхновение се раздаде на сцената и вдигна всички участници на крака, информират още от ПРофайл.

Моден редактор, блогър

Leave a Reply