Събития

Българските зъболекари на Силвестър Сталоун – в поредната си хуманна акция!

By  | 

На 11 ноември 2015 г. от 18:00 ч. в София екипът на „ЕО Дент“ ще приема поздравления. Първата Българо-немска имплантологично-хирургична дентална клиника вече е факт.

Тя ще отвари врати пред очите на стотици гости – народни представители, министри, приятели, пациенти, партньори, обществени личности, сред които – Татяна Лолова, Марта Вачкова, Катето Евро, Александър Кадиев, Николета Лозанова, Азис и още много други.

Адресът е бул. „Черни връх” №6, срещу хотел „Хемус“.

Събитието е знаменателно, защото този път професионалистите от ЕО Дент повеждат решителна битка в името на пациента – с нова тактика и нов съвременен арсенал. Което означава, че висшата хирургия и имплантология ще „воюват“ за доброто дентално здраве на нацията.

Изключителните умения и опитът на екипа са налице. Той е „въоръжен“ и с немски дентални продукти, последен модел – импланти от цирконий и титан – със запазената марка на немската фирма „Бредент“.

Голяма част от оборудването, използваните технологии – също са немски. Както и достигнатият стандарт.

Обстоятелствата предвещават победа. Със сигурност оперативната намеса ще бъде бърза и безболезнена. Със задачата пациентите да се хранят пълноценно и усмихват щастливо!

Скъпи приятели, заповядайте на събитието!

Започва точно в 18:00 ч. – по немски.

И ще продължи по български – с празник от атрактивни изпълнения, музика и една голяма изненада – с усмивка!

Leave a Reply