Новини

Богинята на клубния живот у нас се завръща

By  | 

На 13 октомври обновеният Megami Club-Hotel Marinela открива новия сезон с перфектен звук, впечатляваща визия, модерен дизайн и бляскави партита, без аналог в нощния живот на София

Богинята на нощния живот в София – Megami Club-Hotel Marinela, отваря отново врати този уикенд. На 13 октомври (петък) специален гост ще бъде Анелия, а на 14 октомври (събота) клиентите ще бъдат забавлявани от Гъмзата брас шоу и балет „Магаданс“.


Клубът, който се превърна в емблема на незабравимото парти преживяване и който не спира да налага нови тенденции, открива сезона с нова бляскава визия. Светлинното шоу и звукът са изцяло подновени. За да предложи на гостите си незабравимо шоу, Megami Club-Hotel Marinela разполага с впечатляващ визуален инструментариум – 100 кв Full HD стени; Black Mask екрани, модел 2017, с овална форма; 3D лазери, като системата за управление на осветлението се използва за турнетата на световноизвестни изпълнители и групи. Озвучителната система пък е една от най-добрите в света и за инсталирането й у нас е пристигнал специален екип от звукоинжинери от Барселона.


Програмата през новия сезон на Megami Club-Hotel Marinela ще предложи партита с най-големите родни поп-фолк звезди, с международни изпълнители и диджеи и с участието на емблематичните за клуба балет Megami и Aкробатик Air Show. А грандиозните Mega Megami събития ще продължават да изумяват с невиждано досега в България шоу от световна класа.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply