Новини

Code Fashion TV с нов сайт

By  | 

Преди броени дни най-успешната българска модна телевизия Code Fashion TV навърши една година. Медията успя да отбележи редица успехи през първата си година, като се наложи и като безспорен лидер в отразяването на всички модни и лайфстайл събития в страната.

Днес стартира абсолютно нов сайт на телевизионния канал – tv.codefashion.bg. В него феновете на модата ще могат да намерят всички епизоди от любимите си предавания – “Закачалки”,Дами канят” и Fashion Close Up”, както и стотици модни ревюта и репортажи от светски събития.

Сайтът на Code Fashion TV е оптимизиран така, че зрителите да могат бързо и лесно да стигнат до любимата се телевизия по всяко време и навсякъде. Вече е достъпно и 24/7 живо излъчване, което може да гледате от всяка точка на земното кълбо.

С пускането на портала, медията заявява началото на големите промени, които предстоят в ефир. В началото на зимата зрителите ще могат да гледат още много нови авторски и форматни предавания, а програмата ще бъде обогатена с много ревюта на международни дизайнери.

Групата продължава да развива и лайфстайл сайта codefashion.bg. В него традиционно ще прочетете новини от света на модата, лукса и добрия начин на живот. Продължават и успешните рубрики “20 въпроса към…”, “Моден подиум”, “Model Off Duty”, “Code Fashion препоръчва”.

Съвсем скоро очаквайте повече информация за новите предавания и лица в ефира на Code Fashion TV.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply