Лукс

Дейвид Бекъм е новият посланник на Tudor

By  | 

Немската компания за луксозни часовници Tudor представи най-новата си кампания, чието рекламно лице е Дейвид Бекъм.

Едва ли е изненада за някого, предвид страхотното екранно присъствие на футболната звезда.

Новата колекция носи наименованието “Born to Dare” и представя някои от най-емблематичните творения на Tudor, както и изцяло новия Black Bay chronograph, Black Bay 41, Black Bay Steel, както и Black Bay Steel and Gold, който виждаме на поредица от снимки на китката на Бекъм.

Самата футболна звезда твърди, че вниманието на марката към детайла и историята на Tudor през годините, са били основните причини да се съгласи да участва в кампанията.

Новата колекция на Tudor, както винаги, успява да запази невероятно добрите си цени и изключително атрактивните дизайни. Часовникът Heritage Black Bey Bronze е на цена от $ 3,975, което е доста скромна сума за луксозен артикул от такава величина, но пък го превръща в иделания подарък за всеки мъж.

Вижте и видеото към кампанията #BornToDare:

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply