Козметика

Денерис и Джон Сноу: С аромат на Dolce&Gabbana

By  | 

Внимание! Спойлер!

И да сте фенове на Game of Thrones и да не сте, няма измъкване от филмовата лудост обхванала целия свят след края на сезон 7.

А краят беше горещ! Секс сцената между Денерис Таргариан и Джон Сноу, накара много от нас да преосмислят кръвосмешението… Все пак му е само леля, не е като да му е сестра… Каквото и да се случва в сценария, едно не може да се отрече – двамата актьори определено имат божествена химия помежду си. И Dolce&Gabbana решиха да го използват.

Кит Харингтън и Емилия Кларк са новите лица в рекламната кампания на аромата The One на италианската марка. Съответно на мъжкия и женски вариант, двамата секси британски актьори са заснели видеа в гореща Италия. А тя е такава, каквато си я представяте в мечтите си. Танци, музика, много цвят и италианска храна – на това залагат Dolce&Gabbana и ние сме повече от очаровани:

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply