Новини

DJ Doncho с хаус ремикс на MI Amor

By  | 

Мария Илиева се довери на топ DJ-я на България за нова версия на хита й

Месец след премиерата на Mi Amor, Мария Илиева представя ремикс към песента. Един от най-популярните български DJ-и – DJ Doncho, добавя свежест и ярко клубно звучене към най-новия сингъл на певицата.

Mi Amor (DJ Doncho Remix) направи онлайн премиерата си в 10:13 в петък, 13.10., както и в ефира на музикалните медии в страната. А вие можете да го чуете тук:

Мария Илиева и DJ Doncho имат дългогодишно приятелство и редица успешни общи проекти зад гърба си. Идеята за ремикс на Mi Amor се ражда на премиерата на песента в София пред 30000 души – по време на концерта от турнето Happy Energy Tour, където Doncho е резидент.

„Doncho хареса много Mi Amor и това си пролича в работата му по ремикса,” споделя Мария. „Голям фен съм на стила му и съм много щастлива, че имах възможност да работя отново с него. Резултатът е супер, със сигурност ще се хареса на феновете на клубната музика”.

Видеото е ремиксирано от Виктор Антонов – Rikk, а комплимент към меломаните са бекстейдж кадри от снимачния процес, заснети от Ивомир Пешев.

Премиерата на Mi Amor (DJ Doncho Remix) ще бъде в Пловдив, където Мария Илиева има клубен концерт в събота, 14.10. Предстои и софийска премиера на 21.10.

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply