Новини

Dsquared2 с магазин в София

By  | 

Любимата марка на много български звезди Dsquared2 вече и с магазин в София.
На ексклузивен коктейл за клиенти на марката и на бутик РАР на 6.10 / петък / много родни знаменитости бяха поканени на откриването на официалния бутик на марката, който се намира на пл. Света неделя, в непосредстевна близост до ресторант Саро.
С дрехи от новата колекция  на бранда се снимаха Николета Лозанова, Гери-Никол, Андреа, топ коафьорът Ивайло Колев, водещата на Code Fashion TV  Деси Цонева, която от години си пазарува всичко от марката по време на своите шопинг ваканции, представители на бизнес елита на България. Класа, стил, креативност всичко това ще намерите в последния хит на София – магазинът на Dsquared2.
Очаквайте скоро и много изненади от представителите на марката, а до тогава може да закупите своите любими и оригинални модели.
За повече информация + 359 879 50 60 50

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply