Новини

Елена Кристиано с почетна титла

By  | 

Елена Кристиано, собственик на козметичната компания Christian of Roma, бе удостоена с почетната титла Кавалер на ордена “Звезда на Италия”.

Бизнесдамата получи званието си в италианското посолство в София, с постановление на президента на Италия Серджо Матарела и й бе връчено от Н. Пр. посланик Стефано Балди.

Отличието Елена Кристиано е заслужила с особените си заслуги в развитието на отношенията между България и Италия през годините.

Chriatian of Roma е една от най-успешните козметични компании у нас. Тя е лидер в продуктите за коса, с 23-годишна история зад гърба си. Елена Кристиано популяризира у нас световни брандове като Alfaparf Milano, Bes, Rolland, американската марка Sexy Hair, а отскоро и L’ANZA.

Christian of Roma притежава 12 филиала в страната и разполага с най-големия екип от специалисти, организира над 120 семинара годишно и 2 фестивала. На екипа на Елена Кристиано се поверява и визията на моделите и водещите от най-мащабното модно събитие в България – Sofia Fashion Week.

Поздравления от екипа на Code Fashion TV!

 

Снимки: TrafficNews.bg

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply