Звезди

Майли Сайръс: Модна еволюция или революция

By  | 

Тя е една от най-противоречивите фигури сред звездите. От малката сладка Хана Монтана, Майли Сайръс се превърна в ходеща атракция, с провокативно поведение и, меко казано, оскъдни и скандални облекла.

Преди 4 години, след раздялата й с актьора Лиам Хемсуърт, Майли тотално разкрепости визията си, но днес ставаме свидетели на една модна революция.

След повторното си събиране с австралийската звезда от “Игрите на глада” и последвалия годеж, певицата като че ли “влиза в релси”. Сайръс отново се превръща в нежното и сладко момиченце от Disney Channel. Въпреки че е оставила бунтарските модни нотки в стила си и не изневерява на екстравагантността си, днес Майли Сайръс изглежда повече от добре.

Харесваме, че е заменила бляскавите бодита и найлонови облекла с красиви флорални рокли и стилни обувки. Макар и още да се плези на снимките и да е запазила вкуса си за нестандартни елементи, Майли Сайръс отново влиза в графата на стилните звезди.

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply