Code Fashion Препоръчва

Маями в кен или ако начинът на живот е питие

By  | 

Начинът ни на живот е градски, забързан, с логото на любимата ни социална мрежа, цветен филтър и #НоваЧанта.

Ако животът имаше саундтрак щеше да е летен хаус микс, а ако имаше вкус, щеше да е вино с балончета.

За първото си слагаме слушалките, а за второто си имаме Friends Fun Wine. Нискокалорично и леко шампанизирано вино – двете думи, които ни накараха да се влюбим загубено.

Напитката пристига директно от слънчево Маями! Тя е създадена специално за доброто ви настроение и обещаваме, че няма да изглеждате подозрителни на възрастните дами в парка, с леснопреносимия, 100% рециклируем и бързо охлаждащ се кен…

Изстудяваме си го за плажното парти и летен следобед в парка или си го споделяме с хубава книга до камината, защото за доброто питие няма сезони.

Количеството е точно за двама, колкото е нужно за добра компания.

Вкусовете са по един за всеки ден – от класическо каберне и шардоне, плодов мускат, се пренасяме към Иберия с една сангрия (или две) или си правим fun с cola wine… Friends Fun Wine е и нискоалкохолен, за да ви замае само доброто настроение. А то е гарантирано.

Така че, слагаме едно кенче в най-новата си чанта, защото се побира перфектно точно до любимия парфюм и тръгваме на лов за добри приятели.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply