Model Off Duty

Model Off Duty: Ина Иванова от The Radiant Cherie

By  | 

Днешният model off duty има безупречен вкус и подчертан усет към детайла, за своите крехки 19 години. Запознайте се с Ина Иванова, изтънчената млада дама зад вдъхновяващия блог –  The Radiant Cherie. Ина  е изцяло отдадена на журналистика, а блогът се превръща в идеалното място, в което да изрази себе си и своя стил, облечен в думи и интригуваща фотография. Разказва ни, че в момента е на прага на първия си стаж в списание Eva. Заговорим ли за мода, Ина споделя, че често обича да експериментира в облеклото си и да съчетава класически елементи и актуални трендове, за да създаде нещо различно и индивидуално, което да и носи увереност.

DSC_0392

 1. Казват, че парфюмът е личната визитка на човек, каква е твоята?

Желанието ми да направя всичко, до което се докосна по-добро, по-красиво и стойностно. Подчертавам този си стремеж с два любими аромата: 24K Brilliant Gold на Michael Kors и The Girl на Tommy Hilfiger.

 1. Какво най-много харесваш в блогърството?

Това, че давам на читателите си частичка от мен. Освен това чрез него си създавам мрежа от контакти – стойностни хора, които знаят какво правят с живота си.

 1. Кой е твоят model off duty?

Обичам да се вдъхновявам от жени със стил. От по-известните личности много харесвам Оливия Палермо, Крисел Лим, Ема Стоун… Но най-много се възхищавам на непреходния стил на Одри Хепбърн.

DSC_0067

 1. Как би описала своя личен стил?

Много обичам класическите елементи в модата. Често ги смесвам с някоя тенденция, за да се получи интересна визия. А когато трябва да реша какво да облека, се съобразявам с настроението ми в конкретния момент. Понякога стилът ми е женствен, минималистичен, а друг път – по-спортен.

 1. За какво би похарчила много пари?

Бих си построила  къща, която да има градина с много цветя. Бих инвестирала и в спомени, като посетя някоя красива дестинация. А като бонус може да инвестирам в някоя хубава чанта или качествен чифт обувки. Нещо, което да нося години наред и да ми вдъхва увереност.

 1. Какъв е следващият must have артикул в гардероба?

Мечтая си за черни или бели сандали с релефни цветя по тях. Все още са само в главата ми, но дано ги открия скоро по магазините, за да мога да си ги купя и нося с удоволствие.

DSC_0047

 1. Реален или виртуален шопинг?

Реален! Обичам да усещам материите на дрехите, да ги пробвам, да видя как се чувствам с тях. Самият процес на пазаруване ме зарежда с хубава енергия.

 1. Кой е първият ти моден пример?

Моите майка и баба са тези, които са ме възпитали да се обличам с вкус. И двете имат невероятен стил, което няма как да не ми повлияе. Спомням си като много малка как баба ми показваше как правилно да комбинирам цветовете на блузата си с панталона. До ден-днешен прилагам тази „техника” всеки път, когато си избирам тоалет.

 1. Задължителният артикул за всеки гардероб?

Удобен чифт дънки.

 1. Какво обличаш, когато „не знаеш какво да облечеш“?

Нещо любимо. Сега това е една розова блуза от Zara с дантела в долната си част.

 1. Какво ще открием в дамската ти чанта?

Портмоне, слънчеви очила, дъвки и вероятно някоя книга, списание или вестник – обичам да чета на хартиен носител. А ако чантата е достатъчно голяма, слагам и несесер с неща от първа необходимост като подхранващ балсам за устни, кърпички, лепенки, крем за ръце.

DSC_0096

 1. Козметичният продукт, без който не можеш?

Балсам за устни! Мисля, че вече колекцията ми позволява да имам отделен за всяка чанта.

 1. Най-голямото удоволствие от това да бъдеш моден блогър?

Да правя това, което обичам, и да вдъхновявам хората с идеите си.

Калина Николова e културолог по образование и естет по призвание, тя притежава изтънчен вкус и куртоазен интерес към последните модни тенденции, определяйки модата като средство, с което всеки демонстрира индивидуалния си стил. Какъв е нейният може да откриете в блога ѝ f-gal.com.

Leave a Reply