Model Off Duty

Model Off Duty: Мария Иванова от BeGlamorous Blog

By  | 

Днешният ни Model Off duty носи едно от най-красивите български имена Мария. На въпроса за нейната възраст, тя закачливо се шегува, че е  на 18 години  5-та поредна година. Вероятно и в това се крие, голяма доза от нейния чар.

Откриваме я в едно от интригуващите онлайн бг местенца BeGlamorous Blog, блог появил се преди повече от четири години и то съвсем импулсивно, разказва тя. А за нас  – страхотно място, в което можем да открием съвети за
 козметика, пътешествия, мода, любов към книгите и слънчевите очила, задължителни за слънчево момиче като нея!

Тя е от онези хора, с които можеш да разговаряш на различни теми и да очакваш изключително откровено мнение, което срещаме все по-рядко днес. Избягва ненужната драма и може да се смее с часове! Вижте какво друго ни сподели за себе си!

12

 1. Казват, че парфюмът е личната визитка на човек, каква е твоята?
  Ако е така то моята визитка се променя почти всеки сезон. Ту харесвам сладките аромати, ту харесвам по- флоралните. Една марка обаче ми изниква в съзнанието, когато става дума за любими аромати и това е Calvin Klein.
 2. Какво най-много харесваш в блогърството?
  Най-много харесвам това, че ми дава поле за изява. Поле,в което мога да бъда себе си и да развивам по- творческата си част. Другият огромен плюс е че ме срещна с много страхотни хора, сред които намерих и приятели!
 3. Кой е твоят model off duty?
  Намирам вдъхновение къде ли не – мога да прекарам часове в ровене из Pinterest или да се вдъхновя от случайна среща на улицата. Много обичам „уличните визии“ на Алесандра Амброзио и прекрасните съчетания на Оливия Палермо.
 4. Как би описала своя личен стил?
  Не мога и не искам да го слагам под една катерогия. Един ден може да ме видите с кецове, бяла тениска и без грим, а на другия – с токчета и някоя сладурска рокля.123456789
 5. За какво би похарчила много пари?
  В колекцията си имам 2 по-скъпи часовника и 2 чифта маркови очила, които според мен са били най- добрите ми инвестиции. Един чифт хубави слънчеви очила освен, че предпазва очите е задължителен аксесоар за слънчевите момичета!
 6. Какъв е следващият must have артикул в гардероба?
  Времето навън може и да не е на това мнение, но аз вече искам лято и усилено се подготвям за него! От няколко седмици издирвам перфектния бански за този сезон и това ще е следващата ми покупка.
 7. Реален или виртуален шопинг?
  И двете, нито едното..зависи от настроението! Не ви ли е познато?
  По някой път не ми се обикаля из разбърканите и претрупани магазини или ми се „рискува“ с някоя покупка, така че избирам виртуалния шопинг. Друг път пък просто искам да се загуба из магазините и да премеря целия мол, преди да си избера следващата находка.DSC_5700
 8. Кой е първият ти моден пример?
  Аз до ден днешен си ровя из гардероба на мама, така че няма какво да избера! Спомням си обаче как като малка се бях нагласила в токчетата на баба и тайно се фръцках из апартамента.
 9. Задължителният артикул за всеки гардероб?
  За моят гардероб задължителният артикул са скъсаните дънки! Любимите дънки могат да се съчетаят в изключително много комбинации и да ме накарат да се чувствам комфортно.
 10. Какво обличаш, когато „не знаеш какво да облечеш“?
  Обличам любимия си чифт черни дънки от Zara, черна тениска, дънково яке, чифт слънчеви очила и съм готова! Нека не забравям и голямата дамска чанта.
 11. Какво ще открием в дамската ти чанта?
  Всички необходими неща и нищо друго, разбира се. Нито едно излишно червило, пакет дъвки или парфюм.15 (1)
 12. Козметичният продукт, без който не можеш?
  Като човек със „скромна“ колекция от гримове ми е много трудно да избера само едно нещо. Май бих се спряла на любимата си спирала, която прави миглите ми като изкуствени.
 13. Най-голямото удоволствие от това да бъдеш моден блогър?

Не бих се определила като моден блогър ( все пак модната рубрика в блога ми тепърва започва да се развива), като цяло не искам да се определям като „еди какъв си“ блогър. Мисля, че поставянето на етикети ограничава креативността. Блогът ми е отражение на самата мен – един ден мога да прекарам в гледане на сериали, един ден затрупана под книги, а на другия – от сутринта да се гримирам. Как се очаква да говоря само на една тема в него?

_MG_3971

Калина Николова e културолог по образование и естет по призвание, тя притежава изтънчен вкус и куртоазен интерес към последните модни тенденции, определяйки модата като средство, с което всеки демонстрира индивидуалния си стил. Какъв е нейният може да откриете в блога ѝ f-gal.com.

Leave a Reply