Model Off Duty

Model Off Duty: Снежана Атанасова от Snejana.Atanasov

By  | 

Продължаваме нашата любима рубрика Model Off Duty  с една вдъхновяваща дама, която знае всичко за оцеляването на едно момиче в големия, забързан град. Снежана Атанасова е нашият бюти наръчник, с който сверяваме часовника си за това как да изглеждаме безупречно, винаги! 

Снежи е един от първите бюти и лайфстайл блогъри, която вече 4 години старателно и последователно се грижи ежедневно за своето виртуално местенце Snejana. Atanasov Само на  24 години, отдадена на рекламата и бранд мениджмънта, Снежана работи в медийна агенция. “За себе си много често чувам, че съм много земна, все още не знам какво точно имат предвид хората, когато използват подобен израз, но се радвам, че съм успяла да постигна някаква близост с читателите си макар и само виртуална”, споделя тя. И ако често ви се случва да се чудите какъв да бъде новият ви крем за лице, винаги може да надзърнете в Youtube канала на Сжени, където ще откриете стотици ревюта, които да ви помогнат с идеалния избор за вашата кожа и индивидуалност.

Snejana 

 1. Казват, че парфюмът е личната визитка на човек, каква е твоята?

Нямам любим парфюм, но определено знам кои нотки биха ме спечелили и само по описанието на един аромат знам дали ще ми хареса или не. Най-близки до мен чувствам свежите, цитрусови аромати с лека бляскава нотка, свеж, но с класа.

 1. Какво най-много харесваш в блогърството?

Това, че открих наистина много добри приятели и се запознах със страшно много интелигентни и талантливи хора през 4-те години, през които пиша в блога си.

 1. Кой е твоят model off duty?

Емблемите на красотата са добре познати на всички, но колкото и банално да звучи ще кажа, че наистина няма. Никога не съм се старала да приличам на някой друг.

 1. Как би описала своя личен стил?

В последно време стана много спортен. Станах част от тенденцията за раничка вместо дамска чанта и преоткрих колко удобно и практично е това. Същото се отнася и за маратонките, наскоро си взех нов чифт, като последният, който си купих беше преди повече от 10 години. В един момент разбираш, че не е нужно да се лишаваш от стил, дори когато си облечен по-спортно.

Snejana 3

 1. За какво би похарчила много пари?

Аз съм много затворен човек и обожавам да прекарвам време у дома, за това обичам да влагам пари в това да го превърна в най-уютното кътче на света.

 1. Какъв е следващият must have артикул в гардероба?

Няма как да знам, защото, когато става въпрос за мода разчитам на 6-тото си чувство. Когато харесам нещо и не мога да спра да мисля за него то определено е специално. И изненадващо за всички не ми се случва при всяко влизане в магазин за дрехи, даже напротив. Преди се чувствах длъжна да си купя нещо просто за спорта, а сега разчитам на магията на любовта от пръв поглед.

 1. Реален или виртуален шопинг?

Реален, въпреки че не обичам да меря дрехи, винаги е по-добре да видиш всичко с очите си.

 1. Кой е първият ти моден пример?

Баба ми. Тя е забележителна жена с невероятен стил. Всичко дължа на нея и на майка ми.

 1. Задължителният артикул за всеки гардероб?

Коженото яке, дори без да мисля. Всеки се нуждае от едно хубаво кожено яке. Идеално е за всеки повод и изглежда добре с всичко.

Snejana 4

 1. Какво обличаш, когато „не знаеш какво да облечеш“?

Тъмни дънки и най-обикновена едноцветна блуза, не съм претенциозна и не ми трябва много време да реша какво да облека. Имам доста еднообразен ежедневен гардероб, които ми пести време от това да мисля какво да облека, като това ми позволява да се концентрирам в мислене за различни проекти.

 1. Какво ще открием в дамската ти чанта?

Всичко необходимо, за да оцелее едно момиче в големия град.

 1. Козметичният продукт, без който не можеш?

Шипково масло, то може да замени всичките ми кремове и кожата ми да изглежда дори по-добре и от преди.

 1. Най-голямото удоволствие от това да бъдеш блогър?

– Лично за мен най-голямо удоволствие ми носи това да мога да изкажа всичко, което ми е на сърце, като го напиша в блога си, а какво по-хубаво от това и да има кой да го прочете.

 

Калина Николова e културолог по образование и естет по призвание, тя притежава изтънчен вкус и куртоазен интерес към последните модни тенденции, определяйки модата като средство, с което всеки демонстрира индивидуалния си стил. Какъв е нейният може да откриете в блога ѝ f-gal.com.

1 Comment

 1. Nikol

  06.04.2017 at 13:51

  Снежи … <3 Страхотно интервю!

Leave a Reply