Мода

Моден дуел: Кендъл Дженер vs. Рита Ора – H&M x Balmain Edition

By  | 

Истинска модна еуфория предизвика новата колекция на H&M x Balmain. Секунди след като моделите бяха достъпни, вече нямаше бройки от тях. Освен хилядите фенове, които тръпнеха в очакване и се редяха на опашки, за да се докоснат първи до желания модел от колекцията, звездите също показаха завиден интерес към нея.

След като видяхме армията на Balmain, на чело на която като Командир стои Кендъл Дженър, можем спокойно да кажем, че едва ли има някой друг, който да изглежда по-добре от нея. Вече видяхме Кендал в почти всички части на света по повод какви ли не събития и във всевъзможни фотосесии от поредицата на бранда. Затова и спокойно можем да кажем, че всъщност именно тя първа облече бленуваното сако-рокля със строг дизайн, двуредо закопчаване и пищни бродерии.

billboard-2015-kendall-jenner-349x516-horz

Рита Ора обаче също заслужава доза внимание. Тя се спря на доста по-различна и дръзка визия от тази на Кендъл. Рира съчетава сакото-рокля отново с високи ботуши, но към тях добавя мрежест чорапогащник, а към деколтето – мрежесто бюстие. За лицето си избира доста по-тежък вечерен грим, в които устните са основен акцент, а за косата си – две дълги плитки.

rita

Leave a Reply