Лайфстайл

Модните марки на първите бляскави партита на Code Fashion TV

By  | 

Модната телевизия на България организира през последната седмица 3 страхотни тематични клубни партита, със специалното участие на топ моделите от Маями Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van der Hoeven от The Black Tape Project и екстравагантния стилист Joel Alvarez.

За първите си партита от модния клубен лейбъл, Code Fashion TV се довери на клубовете от веригата Planet на Марина Диневи и София.

За да впечатлят своите световни гости, Code Fashion TV ги настаниха в най-модерния хотел в София – хотел Маринела и разбира се моделите веднага пуснаха снимки в своите инстаграм профили, очаровани от интериора и прекрасната градина на хотела.

За да задоволят напълно по световни стандарти своето домакинство, Code Fahion TV избра и най-добрите ресторанти в София за моделите. Tъй като те са почитателки на японската кухня, от р-т Umami им направиха най-добрите японски специалитети.

A за здравословната храна изборът се падна на ресторант Green Line и личното гостоприемство на г-жа Петя Раева. Nicole Hill, която е модел на Victoria’s Secret дори си закупи и продукт Green Line, за да изпробва неговия ефект и да го препоръча на свои колежки.

Модните партита бяха подкрепени и от новия партньор на телевизията Nargileto.bg, които правят най-отличните наргилета, както и такива в луксозни електронни варианти.

Модните партита имат и своите български дами, в лицето на Славяна Егбело – хост на вечерите и атрактивната Dj Nora Gold, които нажежиха обстановката с много музика. Техният стайлинг също беше тематичен с модели от колекцията на Antony Langountin и в комбинация с атрактивни бижута с кристали Swarovski, дело на дизайнерката Паолина Крушкина от K.d.P.

За фотосесията към партито двете бяха облечени в дрехи от най-новата лятна колекция на Star Dust, с дизайнер Евгения Борисова. Официален фотограф на фотосесията е Виктор Налбантов.

Моделите похапнаха и в к-с Оазис, Слънчев Бряг в компанията на собственика на клубовете Planet г-н Вишански и съсобственика на Code Fashion TV Мария Бонева.

За официалната фотосесия на моделките братя Диневи, предоставиха личната си яхта – „Патриот“.

И за да е пълен луксът и комфортът на моделите за обиколката им в България, те се возиха в луксозните автомобили от Hermes Auto.

По време на престоя си на Марина Диневи, гостите бяха настанени на първа линия в луксозния хотел Диневи Палас, с гледка към морето и яхтите, за да им напомня за Маями, от където идват.

А в деня за почивка от динамичната парти седмица, моделите бяха изненадани с най-страхотния релакс, който може да получите само от Victoria Spa!


Благодарим и на нашите приятели от Metaxa!

Модните партита продължават и Code Fashion TV ще представя в тях по особено атрактивен и иновативен начин своите партньори и брандове и ще налага един различен моден поглед на клубния живот и модерните градски хора.

Следете къде ще бъдат следващите ни партита в нашите социални мрежи и на www.codefashion.bg.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply