Мода

Модно шоу от DHL и Antony Langountin (Видео)

By  | 

Като основен партньор на модните седмици в световен мащаб, есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week направи първата крачка към дългогодишно партньорство с логистичния гигант DHL.

За дебюта на сътрудничеството компанията избра дизайнера Antony Langountin, който създаде ексклузивна модна колекция за SFW AW 2017. Той представи Haute Couture колекция. Моделите са вдъхновени от логистичните услуги на международната компания и изцяло създадени от материалите, които ежедневно доставят и пренасят стоки по цял свят.

Водещата на Code Fashion TV Лилия Костова и дизайнерката Зорница Петкова дефилираха на подиума за ексклузивното ревю.

В духа на новото сътрудничество DHL избра и няколко знаменити имена в българската мода и им направи изключителен подарък – ваучер за безплатна дистрибуция от страна на логистичната фирма за модните брандове на дизайнерите, до следващото издание на Sofia Fashion Week.

Сред наградените са Румяна Константинова, Биляна Йотовска, Йоана Дочева от Myoo Couture и Valeria Carlo.

Разбира се, принос за осъществяването на това партньорство има и любимата ви модната телевизия Code Fashion TV.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply