Новини

Най-добрите черни партита са вторник вечер в PLANET

By  | 

Този път клуб Планет София ще изненада феновете си с нещо наистина грандиозно.
На 06.06 в Planet пристига един от най-популярните БГ изпълнители в чужбина – VAS. Той е признат от световноизвестни рап звезди, като Busta RhymesEminem & 50 Cent за един от най-талантливите артисти, които някога са чували. Той направи и специален лайф с рими за феновете на 359hiphop.com.
И още – супер ексцентричният артист Joel Alvarez и 3 сексапилни body models от Маями, ще представят хитовия си проект THE BLACK TAPE PROJECT. Моделите от страниците на FHM and Maxxium USA излизат само по перфектните си тела на сцената на Planet Sofia, за да се превърнат часове по-късно в дръзко арт произведение. Това е второто от серия партита от проекта THE BLACK TAPE PROJECT, който е представен от българската модна телевизия Code Fashion и специално само за веригата клубове Планет.

Ще бъде секси, провокативно и истински hot! Не пропускайте поредното жестоко BLACK PARTY в Planet Sofia!

За повече информация и резервации: 08 9999 3942
Вход: 10 лв.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply