Model Off Duty

“Намигване по женски” с Калина Николова и темата за блогърството у нас

By  | 

Сигурно, често пъти сте се питали, какви са тези момичета, които в последните години често пъти ни разказват своето ежедневие и кому е нужно това. Разказват ни къде пътуват, какво ги впечатлява, как се обличат, съветват ни от къде да направим най-разумните си покупки и ни разказват за всичко, което вълнува и интригува съвременната модерна жена днес. Поради зародилия се все по-голям интерес към блогърите у нас, решихме да им обърнем по-специално внимание и да се запознаем отблизо с дамите зад най-популярните блогове у нас.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Това ни провокира освен рубриката ни “Model Off Duty” да ви запознаем отблизо с тези прекрасни, на пръв поглед толкова обикновени момичета, и да ви разкажем какво всъщност означава да си блогър в България. Възможно ли е да говорим за блогърство в нашите ширини или това е една “лъскава” професия само на Запад… Могат ли те да бъдат наричани лидери на мнение и защо?

fashion-gal-papieta-necklace

В най-новото предаване на Code Fashion TV – “Дами Канят”, ще ви запознаваме с всякa от харесваните и популярни блогърки в България. В рубриката “Намигване по женски” чаровните Алекс Богданска и Елена Пенчукова всяка неделя ще ви представят по една от интригуващите дами в българската блогосфера, в лицето си на чаровни, откровени момичета, с които сладко да си поговорите по женски. Те работят здраво, учат усърдно, защото на първо място са умни момичета и знаят, че за професия “блогър”, трудно могат да говорят в България, но това не би им попречило всеки ден  да ви разказват за малките женски хитринки, които всяка дама трябва да владее, познава и прилага. Защото блоговете са онези онлайн наръчници, които може да прочетете на един дъх, пиейки сутрешното си кафе. Пълни с разкази в снимки, споделени впечатления, съвети и едно истинско “Намигване по женски“.

13935147_10210340286611877_5167525258532766805_n

Такъв е и нашият гл. редактор Калина Николова, която бе първият гост в неделния женски блок на Code Fashion TV – “Дами Канят”. Как любовта към модата и журналистиката, помага не само в работата, но и в любимото й хоби и кои са приоритетите и предпочитаните теми в нейния  блог  f-gal.com,  ще узнаете във видеото.

kalina

 

Leave a Reply