Звезди

One Love Manchester: Емоционалният концерт на Ариана Гранде

By  | 

Преди по-малко от две седмици, на 22 май, терористичната атака в Манчестър отне живота на 22 души, по време на концерта на Ариана Гранде.

На 4 юни, певицата се завърна в британския град, за втори, грандиозен концерт в памет на загиналите и за събиране на средства за пострадалите. Той се проведе под надслов #OneLoveManchester.

Музикалното шоу доведе на британска земя някои от най-големите имена в поп музиката Кейти Пери, Джъстин Бийбър, Роби Уилямс, Фарел, Майли Сайръс, Колдплей и други звезди, пяха заедно и неведнъж просълзиха тъплата.

Ариана Гранде се обърна към тълпата с думите: “Мисля, че любовта и единството, което показаваме с този концерт, е точното лекарство, от което има света в момента.” Музиката обедини певци, зрители и дори охранителите на концерта около идеята и емоцията, която поднесе.

Социалните мрежи и световните новинарски агенции отразиха събитието с редица емоционални публикации:

 

 

 

&nbsp

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply