Fashion Close Up

Отблизо с модния бранд Sachin&Babi

By  | 

За първи път в България бяха представени луксозни официални празнични облекла на американската дизайнерска къща Sachin&Babi.
Стилът и класата много добре известни на световните подиуми са предпочитани от редица известни знаменитости (Jennifer Lopez, Beyonce, Taylor Swift и много други) за да покажат блясък и женственост на официални и тържествени събития.
Акцентът, с който марката се отличава са изящни материи, детайли с рязана бродерия и нежни дантели. За всичко това и други интересни факти разказа Христо Пепеланов – официален представител на Sachin&Babi за България. А българският дизайнер Николай Божилов даде също експертното си мнение. Всичко за Sachin&Babi в България ви представя Деси Цонева в новия Fashion Close Up.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply