Новини

Папагали от три континента на изложба в Стара Загора

By  | 

До 15-ви ноември 2017 в Mall Galleria Стара Загора ще гостува международна изложба на папагали от 3 континента, информират от Profile international.

Официалното откриване на най-голямата изложба за екзотични птици в Източна Европа е на 15 октомври от 11.00 часа в Mall Galleria Стара Загора на ниво 0, а за нетърпеливите вратите ще отворят още в 10:00 часа сутринта.

Атанас Лазаров – международен директор на Macaw garden show

В изложбата „Macaw Garden Show“ са включени над 35 вида пернати: седем вида Ара, четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици. Това са Хиацинтовата Ара – Джулс (както казват децата „Синия папагал от филма РИО“), Токо Тукана – Рафи и Златния папагал – Съни. Фактът, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни, прави изложбата още по-вълнуваща. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася и интериорa, който ви кара да се чувствате като в истинска джунгла, поясняват от Profile international.

Организаторите ще позволят на всички посетители да се снимат за спомен с пернатите приятели, а също така биха могли и да си поговорят с тях. Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелване на един говорещ папагал от вида Кралско Жако.


Джеймс – 9 годишен от Англия, родом от фамилията на Кралицата на Великобритания

Както споделят организаторите от Macaw Garden Show: „Сигурни сме че тази година, най-желания от децата на Стара Загора домашен любимец, ще бъде папагал добавят виновниците Пламен Ковачев и Калин Влаев.

Тук ще можете да видите папагала Жорко, популярен с “Аз съм българче”, Рио – I love u, и много нови изненади специално приготвени за най-малките деца от града на поетите и липите.

 

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply