Лукс

Пиратски лукс от Montegrappa

By  | 

С излизането на новия филм от поредицата Карибски Пирати – “Отмъщението на Салазар”, летните страсти се нагорещиха с много екшън, морски приключения, а звездата на любимия ни Капитан Джак Спароу изгря отново.

Италианската луксозна марка Montegrappa е известна с това, че прави инструменти за писане и часовници с уникален дизайн. След създаването на чаровните часовници Chaos и My Guardian Angel, бранда представя още един зашеметяващ часовник с… приатски облик.

Представяме ви “Montegrappa Pirates”, часовникът, който би носил самият Джак Спароу.

Корпусът е украсен с покрития от благородни метали, които възпроизвеждат мотивите от културата на буканерите. За да бъде пълнен пиратският комплект Montegrappa предлага и писалка в същия стил.

   
Часовникът Montegrappa Pirates идва в два варианта. Първият е изцяло сребърен, а вторият е сребърен с акценти от злато. Часовникът се задвижва от автоматичното движение ETA 2824 и е снабден с каишка от чиста кожа. Сребърна версия е на цена от $ 4200, а тази със златни акценти – $ 4500.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply