Козметика

Пролетните тенденции в маникюра

By  | 

Тази пролет тенденциите в маникюра са контрастни и различни, както винаги има по нещо за всеки, в зависимост от предпочитанията в цветовете, дължините и формите.

За любителите на по-наситените цветове, модерни този сезон ще бъдат тъмните червени нюанси и черното в комбинация с брокат и метален блясък.

nyfw-nails-michael-costello-metals-courtesy-essie nyfw-nails-marchesa-metals jewelry-nails

В дължините, тази пролет са на мода крайностите – къси оформени нокти или много дълъг бадем.

Бледосивото, цветът пудра, розовите нюанси, бялото и прозрачният лак, наред с пастелните тонове, са другата основна тенденция.

nyfw-nails-altuzarra-pink-courtesy-essie nyfw-nails-marc-jacobs-neutral nyfw-nails-brock-updated nyfw-nails-reem-acra-pink-courtesy-zoya

nyfw-nails-creatures-neutral

Геометричните фигури и омбрето са сред любимите декорации тази пролет.

nyfw-nails-tanya-taylor-updated nyfw-nails-zero-maria-cornejo-updated nyfw-nails-jeremy-scott-nail-art-opi nyfw-nails-baja-east-grayscale monse-grayscale-nails-spring-2017  grayscale-nails-spring-2017-trends christian-louboutin-nails

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply