Дизайнери

Ревю на Ermanno Scervino за финал на SFW

By  | 

За грандиозното гала закриване на есенно-зимната седмица на модата в София, брандът Ermanno Scervino предложи ексклузивно ревю на гостите.

Последната вечер бе отредена на световния бранд, а редица почитатели на марката и редовни клиенти, както и известни личности, се събраха в зала EFE за модното ревю.

Определено това ревю на пръв поглед не бе в обичайния стил на Scervino, онзи хипер-женствения, подходящ за италианските красавици. Новите модели задават тон за различно отношение. Всъщност всичко изглежда много модерно и готино. Сред моделите видяхме мъжки костюм на Принца на Уелс, изрязан със сантиметрична прецизност – изработеното му сако има прилягаща пясъчна кройка, а панталоните са удължени, течни и слаби. Войнишки палта имат могъщо присъствие.

Но Scervino не би могъл да направи ревю без щедрата си ръка за чувствения женски блясък, който обича. Кожени яки и райетата от визон добавят по-меко докосване, за да маскират градските палта, докато крехките, прозрачни рокли в шантили и валенсиен дантела се люлеят под оживени палта в карирани вълни.

Дизайнерът се фокусира върху изящни текстури, като бежов смокинг във вълна макраме, чието сако има вграден корсет, който придава секси кръг на бедрата. Колекцията не разочарова, бидейки женствена, достатъчно уверена и доста сензационна.

Всички дрехи от най-новата колекция на бранда можете да откриете в София, на ул. Съборна 4.

След ревюто на Ermanno Scervino гостите на Sofia Fashion Week AW 2017 се насладиха на грандиозно шоу и парти за официалното закриване на седмицата на модата в зала EFE, хотел Маринела.

 

 

Снимки ревю: Иван Йорданов

Снимки парти: Иван Ерменков

Моден редактор, блогър

Leave a Reply