Лукс

Rolls Royce: Пиршество на лукса

By  | 

Очаровайте очите си, защото едва ли можете да си позволите да си я купите…

Rolls Royce Sweptail – това е специален поръчков модел, създаден за един от “най-ценните клиенти” на Rolls Royce. Това не е просто автомобил, а лукс на четири колела и стъклен покрив, с футуристична форма!

Вдъхновението е дошло от Rolls Royce моделите от 20-те и 30-те години, а луксозният производител на автомобили започва да работи върху това уникално купе още през 2013 г., след като потаен, изключително богат човек прави лична поръчка. Автомобилът струва над $ 12 милиона долара и този ултра-рядък Rolls-Royce Sweptail може би е най-скъпата кола, която е произвеждана някога.


Клиентът е неназован, но е описан от Ролс Ройс като “познавач и колекционер на отличителни, уникални артикули, включително супер яхти и частни самолети”. На британската марка им отне четири години, за да я построят и я представиха миналия уикенд на събитие в хотел Villa d’Este Concorso d’Eleganza, езерото Комо, Италия.


Отвътре кабината е предсказуемо луксозна… Убедете се сами:

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply