Лукс

С круиз откриват лято 2017 в Порто Елеа

By  | 

С круиз и тридневни партита в райския залив Порто Елеа ще открият първите слънчеви дни.
Докосване до дивата природа, прегърната от маслинова гора и море.  Посрещане с горещо ароматно кафе, зашеметяващия изгрев на слънцето от лична снежнобяла вила, е голямо удоволствие и привилегия, сподели в социалните мрежи на живо от Порто Елеа Атанас Лазаров.
unnamed (1)
Тук на полуостров Ситония,Халкидики на втория ръкав  се намира едно истинско и романтично място Порто Елеа – заливът на маслините, където от 22-25 май следващата седмица откриват летния сезон 2017.
unnamed
За да почустват силната положителна енергия на магнетичния залив в Порто Елеа ще пристигнат световноизвестната диетоложка Енджи Касабие и Мистър Ливан Рабих Ел Зейн, стамотолозите на Силвестър Столоун д-р Венета Павлова и Валентин Павлов, Евита Базакоу и Сиридон Довас – собственици на детските слънчеви очила KiETLA, собственикът на Biad Premium Club Димитър Иванов и Александър Стефанов, популярният моден директор Атанас Лазаров, Весела Барбукова, Паола Апси, Дилян и Биляна Сърбeви, Йордан Чорбаджийски – търговски директор на “Черноморско злато” Поморие,  Sаmеr Hаdj Otmаn Samer BBQ house,  Мария Бонева – съсобственик на CodeFashion TV, чаровната Деси Цонева и Мисис България Алекс Милтенова ще са част от специалните гости.
unnamed (2)
На връх 24 май празника ще бъде отбелязан в програмата атрактивен круиз с кораба “Свети Георги” и обиколка на Светите места – Света гора и Атон. Гостите ще имат възможност да разгледат монашеската република и да се наслядят на внушителни гледки и манастири.
unnamed (6)
Вечерта е планирана да бъде изцяло българска с дегустация на българската ракия Burgas 63, носител на множество международни награди и вината на Black Sea Gold Pomorie.
Гостите могат да се насладят на първите слънчеви лъчи на плажа, но и да се гмурнат в Егейско море, споделя генералния мениджър на Порто Елеа Димитър Димитров. Под водата може да станете свидетели на спиращите дъха гледки, които се променят всеки час.
unnamed (4)
Енджи Касабие, Рабих Ал Зейн – Мистър Ливан 2014 и Марио Тарейн са инструкторите, които ще имат време сред природата да преподават духовни практики, медитация и йога.
unnamed (3)
Стоматолизите на Силвестър Столоун д-р Венета и д-р Валентин Павлови ще имат пък открита среща-лекция с гостите на комплекса, за да споделят най-ценното за денталното здраве и практични съвети за изящната ни усмивка.
Гръцката млада надежда Ламброс Гонзалес и Пламена Петрова от Мюзик Айдъл  ще забавляват гостите в райския  комплекс.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply