Новини

Слави Трифонов очарован от световни топ модели (Видео)

By  | 

Шоуто на Слави, 8 юни 2017 г.

 

Благодарение на Code Fashion и новия моден парти лейбъл на телевизията, в България пристигнаха топ моделите Nicole Hill, Nicole Gatrell и Lindsey Van der Hoeven, със екстравагантния стилист Joel Alvarez. Те впечатлиха с няколко партита, в тематиката на The Black Tape Project в столицата и на черноморието, в клубовете от веригата Planet.

Талантливият Joel и моделите не останаха незабелязани и от другите родни медии и получиха специална покана за участие в “Шоуто на Слави” по BTV.

Слави Трифонов остана очарован от моделките, които седнаха на диванчето до него голи и облепени в изолирбанд. Шоуменът дори изпя песен в ефир на момичетата и после им я преведе на английски. Слави не забрави да благодари на Code Fashion TV, че са поканили сексапилните момичета и са смаяли всички с атрактивността и красотата си.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply