Събития

Sofia Fashion Week стартира след броени часове

By  | 

Най-мащабното модно събитие в България е на часове от старта на петото си издание. Sofia Fashion Week AW 2017 събира за пореден път в Зала EFE, хотел Маринела дизайнери от България и цял свят, модели, знаменитости и фотографи, за да поднесе на гостите си едно грандиозно модно шоу.

4-те вечери на есенно-зимното издание ще предложат разнообразна програма – първата вечер е посветена на български и дебютиращи дизйанери и марки, втората на – Haute Couture колекции от страната и света, третата ще представи ексклузивни ревюта на български и световни гост дизайнери, а четвъртата вечер е отредена за Гала закриването на събитието с колекция на Ermanno Scervino.

Code Fashion TV за поредна година е основен медиен партньор на SFW и ще предложи на зрителите си ексклузивни интервюта от червения килим с гости и знаменитости, както икадри от модния подиум и бекстейдж на събитието.

На модния корнър на телевизията, позициониран на Sofia Fashion Street, всеки присъстващ ще има възможността да се почувства в центъра на вниманието, да се запознае с чаровните лица от екрана на Code Fashion TV и да участва в дейностите, организирани от модната телевизия на България.

Ето тук можете да си припомните атмосферата пред камерата на Code Fashion TV, с прекрасната Алекс Богданска:

Следете за актуална информация на codefashion.bg, както и на официалния сайт на Sofia Fashion Week.

Очакваме ви!

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply