Мода

Студът и блясъкът: Официална фотосесия за SFW AW 2017

By  | 

Официалната фотосесия за Sofia Fashion Week AW 2017 залага на красотата на елегантно заснето голо женско тяло. Тя не комуникира лица, а красотата на жената в нейната цялост.

Вдъхновена от есенно-зимния сезон, фотосесията представя контраста между топлината и студа. Части на женското тяло са привлекателно загатнати, представящи формите и извивките, които носят топлината. Голотата е в съвършено съчетание с естествените кожи от Enigma, а луксозните бижута на Iskra Art Gallery, със своята ръчна изработка напомнят, за блясъка на зимата, която ни предстои. В централната роля влиза моделът на Модна агенция „Визаж“ Грациела Ралева.

Стилист на фотосесията е арт директорът на Code Fashion TV Антон Узунов. Прическата е дело на коафьора Георги Тодоров за Christian of Roma, а за грима се погрижи Вяра Василева – гримьор за MAC Cosmetics.

Фотограф на официалната фотосесия за Sofia Fashion Week AW 2017 е Костадин Кръстев – Коко.

Много скоро можете да видите фотосесията в рекламната кампания за събитието, чрез партньорите Метрореклама.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply