20 Въпроса към...

Валентин Кулагин пред CF или как да предизвикаш ураган само с един поглед

By  | 

Извън всички рамки, но в същото време художник на красотата


Неговото име винаги буди реакции, а появяването му никога не остава незабелязано.
Валентин Кулагин успешно лавира между модата и професията си на гримьор повече от 15 години. От party animal в Ню Йорк, през мениджър на еротични шоу програми, до магьосник с гримьорската четка, Кулагин никога не изневерява на стила си и скандалния имидж. За източниците на неговата магия, любимите неща и как успява да се поддържа в топ форма, неподвластна на времето, ще научите само тук:

Първото нещо, което правя сутрин е… Поглеждам се в огледалото, за да си напомня, че лицето ми е като произведение на изкуството. Всеки ден съм благодарен, че съм от любимците на Бог и той ме е дарил с толкова много. Така денят ми започва.. значимо.

Никога не излизам от къщи без… Без характер и без парфюм.

Любимата дреха в гардероба ми е… Постоянно се менят. В момента са едни къси панталонки с каишки на глезените. Когато обичам някоя от дрехите си, мога да я нося нон-стоп, без да ми пука, колко често са ме виждали с нея!

Единственото нещо, за което ще се похваля e… Не бих се ограничил само с едно, защото притежавам много качества и всичките са значими. Но най-важното е, че не ми се налага да ги изтъквам. Когато другите говорят повече за теб, от теб самия – представянето е излишно.

Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Запомнящ се.

Моите любими дизайнери са… Balmain, Versace, Kris Van Assche, Alexander Mcqueen, Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier, Kokon To Zai.. И всички други, които имат свой почерк и способността да оставят трайни впечатления.

Най-голямото удоволствие е… Вътре в мен. И масажът на 4 ръце.

Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал е… Срещал съм се с много интересни личности, но впечатленията ще запазя само за себе си.

Личността, с която бих искал да се срещна е… Йелена Карлеуша.

Нещо, което хората не знаят за мен е… Много са нещата, които не знаят, но ето едно – Всичко съм постигнал сам и не ближейки близалки.

Последното нещо, което търсих в Google беше… Нови техники и продукти, свързани с работата ми.

Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… Реалната представа на хората за мен.

Поддържам форма със… Секс. И изкачването на стълбите към втория етаж в дома ми.

 

Козметиката, която използвам е… La Mer и La Prairie в регулярния ми бюти рутин. Alterna за коса.

Моето любимо място за пътуване… Малдиви.

Нещото, което винаги съм искал да направя e… Да оставя следя и да бъда запомнен, след съществуването ми.

Най-добрият житейски съвет, който съм получавал е… От мой приятел. “Никога не забравяй, че ти си извън времето и пространството”.

Парфюмът, който отлично ме описва е… В различните ми периоди, това са различни парфюми. В момента – Clive Christian – No.1, Amouage – Reflection Man, Creed – Aventus.

Най-хубавото нещо в професията ми е… Че тя не е просто моя професия, а моето призвание. Имам уникалната възможност да правя това, което обичам най-много и това, в което съм най-добър.

Моят Code Fashion е… Стилът може да се пресъздаде, модата се преповтаря, но аурата ми е това, което никой друг не може да има и излъчва, със същото сияние.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply