Събития

Здравей – Фестивал на Здравето и Спорта

By  | 

 

Това лято ще бъде незабравимо и много цветно! На 30.06 – 02.07.17 ще се проведе второто издание на вълшебното събитие – Здравей – Фестивал на Здравето и Спорта!

Започва на 30.06.17 от 16:00 часа. От 18:00 стартира концертната програма, която ще завърши с едночасово изпълнение на Влади Ампов – Графа. Входът е абсолютно свободен.

Събитието е с идеална цел и идеята му е да популяризира балансирания начин на живот. На него ще имате възможност да се потопите в една много положителна атмосфера и да се насладите на десетки лекции на различни теми – здраве, енергия, предприемачество, преодоляване на страхове и много други;  спортни класове – различни видове йога практики, кангоджъмпс, зумба, табата, каланетика, дишане, народни танци и други; над 60 безплатни работилнички за деца и големи – керамика, рисуване върху стъкло, приготвяне на здравословни десерти, работа с хартия, засаждане, свирене на музикален инструмент и още и още!

Децата ще могат да поиграят и да се забавляват с нашите инструктори по хокей, тенис, лека атлетика, волейбол, щафетни игри, джиуджицу.  Ще могат да се включат в интересни игри за търсене на съкровища и извършване на опити!

Всички са поканени да се включат и в две бягания по 5 километра и голяма разходка за родители с техните малчугани, наречена Бебетон!

На фестивала на Здравето и Спорта ще може да посетите стотици изложители, които ще ви предложат здравословна храна, чиста козметика, ръчно изработени бижута и десетки изненади.

А вечерите ще бъдат незабравими – концерт на Графа на 30.06, Джаз вечер на 01.07 и голямо българско хоро на 02.07!

Програмата е огромна и разнообразна и обещава да задоволи всеки вкус. Очакват ви много забавление, настроени, цветни игри и награди!

Отделете си тези два дни и заповядайте на Голямата поляна в Южен Парк.

Всичко за събитието научете тук.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply