За нас

Българската модна телевизия.
Модния сайт www.codefashion.bg отразява само топ модните и ВИП събития в България. Показва актуалните модни тенденции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности. Code Fashion е различната медия, която не прави компромиси в качеството на новини, отразяване на стойностни събития, брандове и личности.
Медията е официалeн медиен партньор и съорганизатор на най-голямото модно събитие в България – Sofia Fashion Week през всичките му издания и показва ексклузивни кадри от него.
Нашите репортери са модерни, провокиращи, добре изглеждащи и винаги на правилното място, с правилните хора.
Codefashion.bg е специализираният портал за българска и световна мода. Сайтът има информационно-развлекателен характер и в него се представя най-интересното и актуалното от световния и български моден и шоу бизнес.
Ежедневно публикуваме модни новини и статии за лайфстайл и здравословен начин на живот. В портала ще откриете още информация за предстоящи модни събития,ексклузивни видео репортажи.
При нас може да намерите топ модните заведения в България и по света, и въобще всичко, което Ви прави модерни и актуални е тук – www.codefahion.bg
За повече информация и партньорства: + 359 876 444 414 и на mboneva@codefashion.bg